حساب کاربری

یا

حداقل 8 کاراکتر

0

سبد خرید شما خالی است.

84660310930

ایکس باکس سری اسMicrosoft Xbox series S

برند Microsoft برچسب : ,
0
5/5

ایکس باکس سری اس یک کنسول کوچک و اقتصادی اما قدرتمند در نسل نهم میباشد که توسط مایکروسافت و در سال 2020 معرفی شد

  • فاقد درایو نوری
  • قیمت اقتصادی
  • پشتیبانی از فریم ریت 120
  • پشتیبانی از تمام بازی های نسل نهم
گزارش نادرستی مشخصات
موجود است
آماده ارسال

20,090,000 تومان

آیا قیمت مناسب‌تری سراغ دارید؟
بلیخیر
نقد و بررسی اجمالیMicrosoft Xbox series S

با ایکس باکس سری S اشنا شوید. کوچکترین کنسولی که مایکروسافت تا به امروز طراحی و عرضه کرده است که برچسب قیمتی بسیار ارزان‌تری نسبت به برادر بزرگتر خود، سری ایکس و پرچم دار شرکت رقیب، یعنی پلی استیشن دارد.

البته نباید گول ابعاد و قیمت این کنسول را خورد چرا که در دل دل خود از سخت افزار قدرتمندی بهره می‌برد که در خور یک کنسول نسل نهمی است و توانایی اجرای تمام عناوین این نسل را دارد. همچنین مایکروسافت اطمینان داده که این زیبای کوچک بازی‌ها را با رزولوشن   p ۱۴۴۰ و ۶۰ فریم بر ثانیه اجرا می‌کند کهدر عمل هم چنین است. سری S اقتصادی ترین راه برای ورود به نسل بعدی بازی‌های ویدیویی محسوب می‌شود. در ادامه با بررسی این کنسول خوش قیمت با ما همراه باشید.

مشاهده‌ی ایکس باکس سری اس مشکی نسخه یک ترابایتی 

جعبه

در اولین مواجهه با تمام کنسول های بازی این جعبه آنهاست که نطر ما را به خود جلب میکند. و باید گفت مایکروسافت در این زمینه بسیار با سلیقه تر از پلی استیشن عمل کرده است. جعبه‌ی سری اس سفید رنگ است و مناسب با خود کنسول طراحی شده. زمانی که درب جعبه را باز می‌کنید کنسول در وسط قرار دارد و لای یک کاغذ سفید پوشانده شده. همچنین شعار «به رویاهایت قدرت بده» در یک برگه ی سبز رنگ دور آن پیچیده شده که احساس لوکس بودن را برخلاف قیمت پایین خود به مخاطب منتقل میکند. کنترلر، کابل ها و دفترچه ی راهنما هم در پشت و در یک باکس جداگانه قرار دارند و دسترسی به اآنها بسیار راحت است.

 

ظاهر

سری S بسیار ساده و مینیمال طراحی شده. یک مکعب مستطیل به رنگ «سفید روباتی» (Robot White) که در بالای آن یک دریچه خروج هوای دایره شکل قرار گرفته. در قسمت جلویی کنسول به ترتیب شاهد دکمه روشن / خاموش کردن، دکمه هم‌گام‌سازی کنترلر و یک درگاه USB تایپ A هستیم. دو پورت USB، یک ورودی برق، یک خروجی HDMI و درگاهی برای افزایش حافظه داخلی کنسول در پشت تعبیه شده اند . مانند سری ایکس، کنسول سری اس را نیز می‌توان هم به صورت عمودی و هم به صورت افقی قرار داد. ، اما سری اس از دید طراحان بهتر است که به صورت افقی استفاده شود . همچنین به دلیل باریک بودن کنسول بهتر است برای جلوگیری از واژگونی در حالت ایستاده ، بهترین راه استفاده به شکل افقی است. وزن این کنسول زیر 2 کیلوگرم است و به راحتی میتوان ان را جابه جا کرد.

 

سخت افزار

پردازنده مرکزی و سرعت ورود و خروج اطلاعات در ایکس باکس سری اس، مانند ایکس باکس سری ایکس است و تنها تفاوت بازی‌ها روی این دو کنسول، رزولوشن آن‌هاست. قدرت پردازش ایکس باکس سری اس، چهار برابر ایکس باکس وان بوده و با فریم ریت 120، رهگیری پرتو سخت‌افزاری و سایه‌پردازی با نرخ متغیر، گیم پلی سریع‌تری را ارائه می‌کند تا بیشتر از همیشه در دنیای بازی غرق شوید. ایکس باکس سری اس دارای یک هارد SSD با ظرفیت ۵۱۲ گیگابایت است که با فناوری Velocity ایکس باکس، می‌تواند سرعتی ۴۰ برابر بیشتر از ایکس باکس وان را ارائه دهد که به معنی زمان بارگذاری بسیار کمتر، فریم ریت ثابت، و تغییر فوری بین چند بازیست.

عملکرد، برگ برنده ی سری اس . توان پردازشی این کنسول که از پردازنده ی اختصاصی AMD Zen 2 استفاده میکند بر روی کاغذ 4 ترافلاپس است اما این نباید شمارا گول بزند چراکه سری اس در اجرای بازی‌های مختلف عملکرد فوق‌العاده‌ای از خود بجای می‌گذارد. در بسیاری از بازی‌ها و روی نمایشگرهای با رزولوشن پایین تر از 4k ، تفاوت‌ها بین سری ایکس و سری اس بسیار ناچیز است. سری اس این توانایی را دارد که بازی‌ها را با نرخ فریم بدون نوسان و بدون هیچ‌گونه مشکلی اجرا کند. خروجی بهینه این کنسول 1440p و 60 فریم می باشد اما در برخی عنوانین مانند  Gears 5 ، Dirt 5 و  WarZone توانایی اجرای نرخ فریم ۱۲۰ وهمچنین در نمایشگر های 4k توانایی آپ اسکیل بازی ها به این رزولیشن را دارد.

سری اس فاقد درایو نوریست و یک کنسول تمام دیجیتال محسوب میشود. مایکرو سافت در نسل نهم و برای اولین بار تصمیم به استفاده از حافظه SSD بر روی کنسول های خود گرفته از این  جهت سری اس از ۵۱۲ گیگابایت حافظه ی SSD  بهره میبرد که البته از این مقدار، تنها ۳۶۴ گیگابایت در دسترس کاربر قرار گرفته است و بقیه فضای حافظه برای سیستم عامل و قابلیت‌هایی نظیر قابلیت فوق‌العاده کوییک رزیوم اختصاص دارد. البته مایکروسافت یک پورت  PCIe 4.0 برای پشتیبانی از حافظه خارجی اختصاصی را هم اضافه کرده که چنانچه تمایل به افزایش حافظه‌ی کنسول خود دارید می‌توانید از ان استفاده کنید.

به لطف حافظه ی SSD  سرعت لودینگ بازی‌ها و همچنین آماده به کار شدن کنسول به شدت کاهش یابد و حتی در بعضی بازی‌ها ما دیگر شاهد صفحات لودینگ نیستیم. همچنین با کمک قابلیت Quick Resume قادر خواهید بود که به سرعت میان  بازی هایتان جابه‌جا شوید. کمک این قابلیت می‌توانید بازی‌ها را متوقف کرده و در همان حال روی درایو نگه دارد، بنابراین وقتی شما دوباره به آن باز می‌گردید، تنها پس از ۱۰ ثانیه به ادامه تجربه پیشینتان می‌پردازید. این فناوری بهترین یکی از بهترین امکانات ایکس باکس سری S و سری X است و بازی هایی مثل GTA V، Sea of Thieves، Forza Horizon 4 و برخی دیگر از آثار مطرح از ان پشتیبانی میکنند. مایکروسافت در حال تلاش است تا بسیاری از آثار موجود در بازار را به Quick Resume مجهز کند.

 

مایکروسافت یک پورت  PCIe 4.0 برای پشتیبانی از حافظه خارجی اختصاصی را هم اضافه کرده که چنانچه تمایل به افزایش حافظه‌ی کنسول خود دارید می‌توانید از ان استفاده کنید.

 

کنترلر

 

کنترلر ایکس باکس سری اس نیز نسبت به کنترلر ایکس باکس وان تفاوت چندانی نداشته است. چه از نظر ظاهری و چه از نظرشاسی که درهر دو کنترلر یکسان است. از تغییرات این کنترلرمیتوان به D-pad بهبود یافته، بافت‌های جدیدتر و یک دکمه اشتراک گذاری اشاره کرد. دکمه اشتراک گذاری همان‌طور که از نامش پیداست، به شما اجازه خواهد داد که تصاویر و یا بخشی از گیم‌پلی خود را ثبت کرده و بعداً به اشتراک بگذارید. از نظر موتور لرزشی نیز عملکرد این کنترلر بهتر از ایکس باکس وان است. تنها ایرادی که میتوانیم به این کنترلر ها بگیریم این است که مایکروسافت همچنان از باتری‌های AA برای تامین شارژ مورد نیاز این دسته ها استفاده میکند که شاید الان و در سال 2020 دیگر توجیحی نداشته باشد.

 

رابط کاربری

اگر ایکس باکس وان داشته‌اید، همه‌چیز برایتان آشنا به نظر می‌رسد. چراکه از نظر رابط کاربری ایکس باکس سری اس و البته ایکس تفاوتی با ایکس باکس وان ندارند. مایکروسافت در سال‌های اخیر تلاش کرده تا یک اکوسیستم واحد میان پلتفرم‌های خود ایجاد کند و به همین دلیل، یک رابط کاربری را بین این دو نسل ایکس باکس به اشتراک گذاشته است.

اما اگر تا به حال ایکس باکس نداشته اید یا از پلی استیشن به سمت این پلتفرم مهاجرت میکنید ممکن است در ابتدا کمی گیج شوید اما بعد از مدتی، به آن عادت خواهید کرد. در این رابط کاربری ، آخرین بازی‌ها و برنامه های اجرا شده و اطلاعاتی راجع به فروشگاه ایکس باکس و گیم پس در صفحه اصلی هستند همچنین شما می‌توانید صفحه اصلی را با اضافه کردن تب‌های مخصوص بازی‌ها و اپلیکیشن‌های موردعلاقه خودتان، شخصی سازی کنید.

 

 

پشتیبانی از نسل قبل

ایکس باکس سری اس از بازی‌های  ایکس باکس 360 و تمام بازی‌های ایکس باکس وان پشتیبانی می‌کند و به لطف ویژگی Smart Delivery، بهترین نسخه ممکن از این بازی‌ها را اجرا می‌کند. البته نباید توقع داشته باشید که بازی‌هایی قدیمیی با رزولوشن 4K و فریم ریت 120اجرا شوند اما در مجموع بازی‌ها با سرعت بالاتر و فریم‌ریت بهتری نسبت به کنسول‌های قبل اجرا می‌شوند. این ویژگی میتواند برای افرادی که به عناوین نوستالژیک علاقه مندند یا فرصت تجربه ی بازی ها در کنسول های قبلی را نداشته اند جذاب باشد.

 

گیم پس

اصلی ترین انتقاداتی که در نسل هفتم از طرف گیمر ها به مایکرو سافت میشد نبود عناوین انحصاری جذاب برای ایکس باکس بود. در صورتی که در همین زمان ، سونی با عملکرد فوق العاده‌ی خود در این زمینه گوی رقابت را از مایکروسافت دزدید.

اما در این نسل مایکروسافت با درس هایی که از نسل قبلی گرفت دو اقدام بسیار مهم را در زمینه ی محتوای کنسول های خود انجام داد. اول ، خرید تعداد زیادی از استدیو های بازی سازی مطرح که قطعا در تولید عناوین انحصاری با کیفیت برای این پلتفرم موثر خواهند بود و دوم ایجاد سرویس گیم پس با قیمت بسیار معقول و به صرفه.

شما با خرید این سرویس در اشتراک های 3، 6 و 12 ماهه ، با قیمتی بسیار پایین به بیش از 350 عنوان بزرگ و مهم دنیای گیم دسترسی خواهید داشت که با توجه به بالا بودن هزینه ی تهیه بازی ها این سرویس بسیار وسوسه انگیز و به صرفه خواهد بود.

 

کنسول ایکس باکس سری اس، دستگاهی کاملا نسل نهمی است که در حال حاضر می‌توانید آن را با پرداخت هزینه پایین تر از یک پلی استیشن 4 تهیه کنید. ظاهر زیبا و کوچک، عملکرد بی سر و صدا و بسیار روان، سرویس گیم‌پس سخت‌افزاری کاملا نسل نهمی و برچسب قیمتی بسیار پایین نسبت به سایر کنسول های نسل نهم باعث شده تا ارزش خرید این کنسول برای کسانی که نمایشگر با رزولوشن 4K ندارند یا قصد ندارند که حافظه داخلی خود را با انواع و اقسام بازی‌های AAA پر کنند، بسیار بالا می‌برد. از طرف دیگر، اگر می‌خواهید هر چه سریع‌تر وارد نسل نهم شوید اما نمی‌خواهید که هزینه بسیار زیادی را پرداخت کنید، سری اس بهترین انتخاب برای شماست. سری اس به همراه یک اشتراک گیم‌پس، سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه برای ورود به نسل نهم بازی‌های ویدیویی است.

 

 

 

 

برچسب:
مشخصات کلیMicrosoft Xbox series S
عمومی و فیزیکی
برند

ابعاد

1.51 × 6.5 × 2.75 cm

وزن

1.93 kg

جنس

جنس بدنه از پلاستیک با کیفیت

رنگ

نوع

کنسول خانگی

نسل

9

سال عرضه

سخت افزار
CPU

پردازنده هشت هسته‌ای Zen 2 با سرعت 3.6GHz و سرعت 3.4GHz در حالت SMT

GPU

کارت گرافیکی AMD RDNA 2 با ۲۰ واحد پردازش و سرعت 1.565GHz و قدرت چهار ترافلاپ

RAM

10 گیگابایت رم GDDR6

حافظه‌‌ی داخلی

SSD با ظرفیت 512 گیگابایت

ویژگی حافظه‌ی داخلی

پهنای باند ۲۲۴ گیگابایت بر ثانیه برای هشت گیگابایت رم و ۵۶ گیگابایت بر ثانیه برای دو گیگابایت رم – سرعت 2.4 گیگابایت بر ثانیه برای فایل‌های خام و 4.8 گیگابایت بر ثانیه برای فایل‌های فشرده

پشتیبانی از حافظه‌ی خارجی

دارای فضای مخصوص کارت حافظه – سازگار با هارد اکسترنال

درایو

فاقد درایو

منبع تغذیه

برق شهری ، ۱۱۰ الی ۲۴۰ ولت

ورودی / خروجی
خروجی صدا

صدای محیطی با تکنولوژی Dolby Atmos

خروجی تصویر

1440p با فریم ریت ۶۰ – قابلیت آپ اسکیل به 4k و قابل ارتقا به ۱۲۰ فریم بر ثانیه

ٍEthernet

دارد

HDMI

دارد

َ USB

USB 3.1

USB C

ندارد

ورودی کنترلر

USB C

جک 3.5 میلی‌متری هدفون

دارد ، روی کنترلر

Wifi

802.11ac dual band

بلوتوث

دارد

مشخصات گیم پد
نوع اتصال

بلوتوث – کابل USB C

باتری

نیازمند دو باتری قلمی یا باتری قابل شارژ

محدوده استفاده بی‌سیم

10 متر

دکمه های حرفه ای

ندارد

فیدبک

دارای موتور لرزشی و فیدبک در دکمه‌های تریگر

تریگر

دو دکمه LT و RT حساس به فشار و دارای فیدبک

خروجی صدا

جک 3.5 میلیمتری هدفون

نشانگر LED

دارد

پلتفرم‌های سازگار

ایکس باکس وان – ایکس باکس سری ایکس/اس – ویندوز ۱۰ به بالا – گوشی‌های هوشمند

سایر مشخصات
شبکه آنلاین

Xbox Live

لوازم جانبی قابل اتصال

کنترلر ایکس باکس سری جدید – کنترلر ایکس باکس وان – هدست بی‌سیم – هارد اکسترنال

نظرات کاربرانMicrosoft Xbox series S
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ایکس باکس سری اس”

دیدگاهها0

  • جدیدترین
  • مفیدترین
  • دیدگاه خریداران

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

پرسش و پاسخMicrosoft Xbox series S

هیچ پرسشی یافت نشد

    برای ثبت پرسش، لازم است ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید

    نقد و بررسیMicrosoft Xbox series S
    نقاط قوت
    • ابعاد کوچک و سبک
    • قیمت اقتصادی
    • پشتیبانی از تمام بازی های نسل نهم
    • پشتیبانی از سرویس گیم پس
    • اجرای بازی ها تا 120 فریم
    • پشتیبانی از حافظه اکسترنال
    نقاط ضعف
    • فاقد درایو نوری
    افزودن به سبد خرید
    مقایسه محصولات

    0 محصول

    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول
    مقایسه محصول